Intrebari si raspunsuri

Ce este facturion?
Un program de facturare exclusiv online atat pentru firme cat si pentru persoanele fizice autorizate, cu capacitatea de a reduce timpul destinat completarii unei facturi, accesibilitate ridicata si usurinta in utilizare, fiind destinat chiar si celor fara experienta.

De ce am nevoie de facturion?
Prin Facturion se pot elibera facturi oriunde, acasa sau la servici; se pot personaliza si completa pana la cel mai mic detaliu; se pot imprimarea sau trimite prin e-mail facturile; se tine evidenta produselor vandute precum si a clientilor, delegatilor si a facturilor si chitantelor emise catre acestia; se genereaza rapoarte periodice pentru sumele facturate; se face backup pe serverul nostru.

Cand si cum poate fi accesat?
De oriunde in lume, de acasa sau de la servici si la orice ora din zi sau din noapte cu conditia sa aveti acces la internet.

Se adreseaza numai firmelor platitoare de TVA?
Nu, poate fi utilizat la fel de bine si de firmele neplatitoare de TVA existand posibilitatea de a alege "cu TVA" sau "fara TVA" in momentul in care adaugati un produs pe o factura noua.

Este permisa personalizarea unei facturi?
Factura poate fi personalizata atat cu logoul firmei cat si cu seria si numarul dorite.

Se conformeaza prevederilor din Codul fiscal?
Da, Facturion genereaza facturi respectand prevederile noii legislatii intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2007 conform careia orice firma (persoana fizica autorizata) are voie sa isi emita propriile facturi, personalizate dupa modelul grafic dorit, respectand insa anumite conditii si prevederi ale Codului Fiscal (art. 1 din O.M.F.P. nr. 2.226/2006, coroborat cu art. 155 alin. (5)). Mai multe detalii aici.

Sunt datele mele in siguranta?
Absolut! Datele sunt stocate in siguranta pe serverul nostru si un backup periodic se salveaza in mai multe locatii.

Nu am momentan acces la o imprimanta. Ce pot face?
Factura se poate trimite si pe e-mailul clientului. De asemenea ea se poate tipari oricand in viitor.

Cat costa folosirea facturion?
Costul pentru folosirea facturion este de 60 RON pentru 6 luni sau 100 RON pentru un an. Mai multe detalii despre plata aici.

Ce browser pot folosi pentru a emite facturi?
Orice fel de browser! Facturion va functiona pe Internet Explorer, Firefox, Opera sau Safari, atat sub Microsoft Windows cat si Linux si Mac.

Vreau o versiune personalizata pentru firma mea.
Suntem deschisi oricarei propuneri de personalizare sau colaborare. Asteptam sugestiile dumneavoastra si va vom face o oferta.

Cine administreaza facturion.ro?
Facturion este proiectat si programat de SC BLUE NEON SRL, CUI 18652333, cu sediul in Craiova, str. Nicolae Titulescu, nr. 46, cont bancar RO72BTRL01701202168730XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Craiova, inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J16/868/2006

Cum va pot contacta?
La numarul de telefon 0744.763.559. Pentru mai multe metode de a intra in legatura cu noi vizitati pagina de contact.

Web Design & Hosting: Blue Neon